Sön 6 aug-17

Jag och Tove tog sovmorgon idag. Det behövde vi! Patric tog henne och skulle byta på henne, blöja och kläder. "Det är borta!" ropade han. Jag frågade såklart vad som var borta. Då la han av ett gällt skrik och köjdes, då satt Toves navelstump på hans tröja, haha! Jag och lillan tog och ammade lite, Patric och pojkarna satte sig och pärlade.


Vi lämnade hemmet innan lunch. Lagade lunch hos svärmor och hämtade Kasper. Sedan for vi vidare till min farmor. Det värmde så i mig att se henne hålla ännu ett barnbarnsbarn! Tove var på gott humör, ammade mest. Grabbarna blev snabbt rastlösa, så farmor gick till lekparken med dem en stund medans Patric var och handlade. Vi var hos henne ett par timmar innan vi for hemåt igen.

Middag, lek, nedvarvning. Brodde har blivit svår på kvällarna också. För hans del tror jag det sitter mycket i att inte vara minst längre. Tove klusterammar på eftermiddagen och kvällen, vilket gör det svårt för mig att hjälpa till. Bäddade ner honom bredvid mig i sängen när jag ammade, men han ville inte riktigt somna. Till slut var det med Patric han somnade. Leon med en stund efter. Han och jag hade lite mystid när Patric la Brodde. Han fick vara stor och hålla i Tove så hon kände sig trygg när jag hämtade amningskudden. Leon var stolt som en tupp!

Kvällen, ja jag har ammat. Och nu ska Patric lägga sig, för mig och Tove fortsätter amningen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0