Sön 27 aug-17

Patric väckte mig strax efter halv åtta. Då var pojkarna vakna och han skulle till jobbet. Så började det...


Det tog knappt tio minuter innan kaoset bröt ut, men jag bröt inte ihop! Lyckades lugna läget så pass att jag kunde ta ett fint syskonkort på alla tre barnen där de var lugna och glada! Det ögonblicket var över på någon minut, men jag levde på det hela dagen.

Tack och lov kom min kära mamma hit efter tre timmar. Utan henne hade jag inte klarat dagen. Sjalarna spelade en stor roll också. Ammade Tove i sjalen samtidigt som jag skar upp och stekte blodpudding. Smidigt! Jag har kört tre diskmaskiner, bakade en sockerkaka till extra gott mellis, hinkat kaffe, hanterat bråk, ammat, la Tove för en tupplur genom att sjala upp och gå ut med hunden. Men att ensam ta mig igenom dagen, det vågar jag inte ens tänka på hur det hade gått. 

Mamma for hem strax innan halv fem. Jag lagade middag och pojkarna hade matkrig... Och en stund efter fem kom Patric hem. Pjuh!

Brodde var trött, han somnade fort i sjalen på min mage när vi dansade. Patric stack iväg och spelade fotbollsmatch, så jag och Leon och Tove varvade ner framför Familjen Rysberg. När vi stängt av bäddade Leon ner sig på soffan. Tove ammade. Jag satte på avslappningsmusik och Leon höll preciiis på att somna när Patric kom hem. Men han låg kvar och somnade fort efter att ha småpratat lite med pappa.

Tove somnade strax efter 22. Patric och jag kvällsfikade och såg en serie. Min efterlängtade dusch fick jag, och nu är det sovdags. Imorrn ska vi ta oss iväg på öppna förskolan som äntligen öppnar för terminen!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0