Ons 16 aug-17

Tutta tutta tutta, från morgon till kväll. Leon ville att jag skulle lämna på förskolan idag, men de skulle precis gå och Tove ammade så jag lovade att hämta istället. Det gick han med på, och så skulle han rita en teckning åt mig och Tove idag. Goungen. Brodde sa att han var gosjuk och ville kramas massor innan de cyklade iväg. Mina småpojkar!


Ja dagen har varit som vanligt. Amma. Patric har städat och diskat, då de ännu inte lagat vår diskmaskin som varit trasig i snart tre veckor. Suck.

Sjalade Tove och så gick vi till förskolan. Patric hämtade Leon och jag Brodde. "Maaammaaa! Jag älskar dig!" sa han milt när jag kom in. "Och jag älskar bäbisar, heeej!" sa han lika milt till Tove och gav henne en kram och en puss. Fick en snabb summering av dagen av pedagogerna, sedan klädde jag på Brodde och så mötte vi Patric och Leon på gården, och vi begav oss hemåt.

In och amma för min del. Patric och grabbarna cyklade lite en stund. Den här eftermiddagen och kvällen blev stökigare än igår, men Tove sov hos Patric en stund så jag fick äta middag i lugn och ro tillsammans med grabbarna.

Vid läggdags var det stökigt. Fick till slut sjala Tove på magen och Brodde på ryggen. Vi kämpade länge ikväll, jag och Patric, men till slut sov grabbarna. Tove somnade efter nån timmes amning och är nog på väg att vakna nu igen för ett blöjbyte, ombyte till pyjamas och mer amning.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0