Mån 14 aug-17

Leon och Brodde var taggade på dagis imorse. De hade inte ens tid att säga hej då till mig innan de cyklade iväg med Patric. Tove har suttit fast i bröstet hela dagen. Tillväxtperiod antar jag. Äter, kräks, äter, kräks, äter, kräks.


Vi var till BVC för kontroll. Över 4,4 kg väger hon nu, och 1-2 cm längre. Pottskålen hade vi med oss, då jag inte var så bekväm med att potta henne i handfatet där. Tove gjorde både nummer ett och två när jag pottade henne när vi klätt av henne kläderna och tygblöjan innan hon skulle vägas och mätas. BVC-sköterskan tyckte det var himla häftigt, haha!

Vidare till biblioteket och lånade en bok. Sedan till Ica för att hämta en ny sjal! Äntligen! Det var så länge sedan vi fick en ny sjal nu. Den som kom nu är i kashmir, perfekt i höst! Ja, och som myssjal nu med förstås. Tove tupplurade i den när vi kom hem.

Amma amma amma. Patric städade och tvättade och diskade. Sedan hämtade han pojkarna som inte ville hem. När de väl kom hem ville de inte gå in. Så de lekte ute ett tag, och gjorde sällskap hos grannen.

Sena eftermiddagen och kvällen var stökig. Trötta barn, trötta föräldrar. Men när barnen väl somnat kunde vi slappna av lite. Tove har varit gnällig dock. Lär väl ska vara så ett par dagar till. Hoppas hon låter mig sova i natt. Natten som var, den var inte så jätterolig.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0