Lör 12 aug-17

Hela familjen tog sovmorgon! Och jag och Tove gick direkt på amning. Sedan tog hon en lång sovstund hos Patric, så jag passade på att städa som en demon. Sjukt skönt!


Svågern kom förbi en sväng efter lunchen. Tove var nöjd i några minuter så han fick rå om henne, men sedan var det potta och tutte hon ville ha.

Vi for till svärmor allihopa. Leon och hon gick till en trädgård och plockade grönsaker. Patric och Brodde for och handlade till middagen. Jag och Tove ammade. Svågern tittade in där han med, och vi åt middag allihopa. Tacos hade Leon bestämt. Och strutglass till efterrätt. Tove varvade mellan farmors, farbrors och pappas famn för sovningen och jag fick känna mig som något annat än en mjölkko en stund.

Jag, Brodde och Tove for hem. Patric, Leon och Kasper skulle sova över. Leon har tjatat efter att sova hos farmor, så nu blev det av. Jag och de två mindre barnen hade myspys med en film och gosaker. Sedan läste jag och Brodde bok när Tove ammade. Efter en god natt-saga i sängen somnade Brodde. Tove har ammat hela kvällen. Nu somnade hon äntligen i sjalen ordentligt. Hon behövde få vila magen en stund efter kvällens amningsmaraton.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0