Fre 4 aug-17

Än så länge sover vi bra mellan 00-06, jag och Tove. Imorse kom bröderna in och kröp upp hos oss. Jag och Tove ägnade förmiddagen åt amning, grabbarna ägnade sig åt stoj och stim i olika grader.


Efter lunchen hade vi vårt första besök på BVC. Lillan har gått upp bra i vikt och vägde in på nästan 4,1 kg. Nån centimeter på längden har hon ökat. Med några fina spyor fick hon BVC-sköterskan att ytterligare konstatera att mamma producerar mer än nog med mjölk.

På vägen hem hämtade vi paket. En amningskudde och en snuttis som Patric valde. Den är nu tvättad och spenderar all tid vid det bröstet som Tove inte ammar på för stunden. Måste preppas med mammalukt! Sedan for vi till svärmor hela familjen. Leon och Brodde trivs som attan hos henne. De har sina speciella saker de gillar att pyssla med. Bland annat ett måttband. Då ska de gå runt och mäta allt och farmor ska skriva upp måtten i ett block. Och så har de sandlådan och sina sandlådeleksaker. Mängder av smågubbar och dinosaurier har de också. Vi åt pizza till middag, sedan fick barnen en varsin liten skål med ostkrokar. Klockan var väl runt halv sju när vi for hem. Tove, ja hon sov hela tiden.

Lite småtjorv när vi kom hem, minstingen ville bara amma, Patric nattade grabbarna. Och nu är han på väg i säng. Kasper är hos svärmor i helgen, och Tove sover i mina armar. Det är så tyst och stilla, och det känns så konstigt jämfört med allt stoj som är på dagarna.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0