Tors 11 aug-16

+6 grader och hård kall vind. Kasper tyckte inte om att gå på kvällsrundan nu vill jag lova. Ullmössan och lättviktsdunjackan på för min del!
 
Kallt väder har betytt extra mycket värk för min del. Jag fattar inte, jag fick ju två olika mediciner av läkaren samt starkare Alvedon jag tar som jag ska. Men ändå, så fort det är kallt eller ruggigt, så har jag lika ont igen. Ikväll hade jag så ont att jag inte klarade av att gå, så Brodde fick inte somna i sjalen ikväll utan vi låg tillsammans i hans säng och jag sjöng för honom istället tills han somnade.
 
Jag har fått tag i alla böcker jag behöver till utbildningen nu. Kom rätt lindrigt undan, och det var skönt att jag fick tag i dem så fort! Och att båda säljarna skickade böckerna jättesnabbt gjorde ju saken mycket bättre! Jag älskar när det bara flyter på, och allt går bra.
 
Leon är tussig, och det märks. Dels krupphostar han på nätterna, men på dagarna är hans humör inte roligt. Alls. Brodde är lite tröttare än vanligt, men inte så mycket gnälligare. Men han däremot börjar säga ifrån riktigt nu när Leon är och retas med honom! Och ge tillbaka, och faktiskt ibland även starta bråk! Jag och Patric kommer verkligen få händerna fulla med de två.
 
Patric, kämpen Patric, nu har även han insjuknat. Så jag vågar gissa att fredagen blir otroligt stillsam (ja, förutom det vanliga syskonbråket) här hos familjen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0