Tis 30 aug-16

Jag och Brodde tänkte fara på öppna förskolan. När vi kom dit var det stängt, så vi for hem igen. Patric och Leon for till Djungelhuset och härjade, här hemma la jag en trött Brodde för en tupplur.
 
Annars har det inte hänt så överdrivet mycket. Sålt undan en del barnkläder i alla fall. En tjej i Göteborg som jag sålde en sjal till i förrgår kommer härifrån från början, och hennes mamma kom förbi och köpte barnkläder hon skulle ta med ner när hon far dit om nån vecka. Det är så roligt, hur världen kan bli så pass liten med hjälp av alla olika forum som finns. Tack vare sjalvärlden har jag jättemånga nya vänner och bekantskaper över hela världen, som jag pratar ofta med och vi har lite koll på varann i alla grupper. Kanonkul är det!
 
Barnen hade lite svårt att somna ikväll, särskilt Brodde. Han är så petig när det gäller sjal! På dagen när det är tupplur räcker det gott med en kortsjal, men på kvällen ska han prompt ha en lång, så han kan få ha lite sjal över halva huvudet och mysa under. Så jag må skaffa en ny långsjal. Har sålt bort en hel del nu, och ska byta till nya. Letar efter sjalar med babykamel, kashmir eller merino, för det gillar han. Han har väldigt bra smak, Brodde. En materialnörd!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0