Tis 2 aug-16

Gaah, ända sedan igår kväll har jag försökt luska ut vem som smittat mig. Kan det ha varit förkylningsbaciller på handscannern på affärn? Eller på kundvagnen? På handtaget till porten? Har barnen varit uppi nån som varit förkyld? Fast barnen är ju inte dåliga, bara klena jag. Men jag kan inte komma på vart det kommer ifrån, och det driver mig till vansinne!
 
Förmiddagen var lugn. Patric och Leon for ut en sväng, och jag la Brodde för en tupplur. Han somnade fort till Scorpions.
 
Vi var bortbjudna på födelsedagskalas idag. Patrics syster fyllde år, och bjöd på fenomenalt god tårta. Barnen trivs där. Hon och hennes fästman bor i ett otroligt fint och mysigt område. Jag och Leon gick till parken och lekte en stund, och jag tänkte när jag satt på gungan att här skulle vi ha bott. Det ville Leon också när jag frågade, så han hade nära till sin faster och hennes karl. Barnens farmor och farbror var med de också. Jag gillar verkligen Patrics familj, som även är min familj.
 
När vi kom hem växlade min förkylning upp tempot lite. Jag blev helt förstörd. Kände mig äckligt svag och hängig, och det var alldeles susigt i huvudet. Men jag bet ihop och klarade av resten av dagen. Båda barnen tog evigheter att natta. Brodde somnade med mig bredvid sig i hans spjälsäng, och jag sjöng "Tänk om jag hade en liten liten apa, ompa ompa fallerallela" om och om igen. Innan sjöng vi om en kulen natt, krokodilen med för liten bil, ekorren som stötte tån och blinka blinka stjärna. Vi har en hel sångstund vid läggdags vi!
 
När jag och Patric möttes upp i vardagsrummet när barnen somnat fick han tycka lite synd om mig en stund, då kändes det bättre. Min man, han är bäst han. Ja, sen glodde vi på Criminal Minds på Viaplay. Och Kasper blev sur på mig när jag släpade ut honom i den kyliga natten för kvällspinken, och han var inte långsam in och upp i soffan igen vill jag lova.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0