Tis 16 aug-16

Leon var inte långsam till dagis imorse! Han har verkligen saknat det under sommaren. När jag hämtade honom både igår och idag, och frågade hur han haft det, svarade han "Jättebra!!!!!" med mycket glädje i rösten. Min älskade goknul. Och Brodde verkar trivas där han med. Vid hämtning vill han inte gå hem. Igår och idag fann han sig tillrätta direkt i sandlådan med de andra barnen på dagis, och blev så arg när vi skulle hem!
 
Min och Broddes dag här hemma var lugn. Han tupplurade tidigt, vi åt lunch och tog sedan bussen in till stan, När vi klev av blev han arg, för han ville åka buss mer. Sprang in på biblioteket och skrev ut en fraktsedel, och tog bussen hem. Samma sak när vi kom hem, han blev arg när vi klev av. Vi kanske får ta en dagsutflykt och bara åka buss han och jag?
 
Hämtade Leon, hämtade Patric, postade paketet, for hem. Här hemma förberedde jag uteplatsen inför hösten och vintern. Tömde barnens pool på luft, klippte gräset, tog in leksaker och ställde utemöblerna lite mer åt sidan så vi kan ta och bära ner dem i källarn nån dag. Visst, det var rätt varmt idag, men det kändes som sista rycket nu innan hösten kommer på allvar. Och vi använder inte utemöblerna just nu, och lär inte göra det heller nåt mer i år.
 
Det blev pizza till middag. Patric och Leon köpte med sig det hem när de var och handlade under tiden jag och Brodde röjde på uteplatsen.
 
Barnen somnade lätt. Jag har haft en sån hemsk värk idag med, och på eftermiddagen når smärtan toppnivå för mig, och håller sig så fram tills jag somnar. Så det är inte jätteroligt med stökiga kvällar såna här gånger.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0