Sön 7 aug-16

Har precis ninjat mig upp ur Broddes spjälsäng efter att ha ägnat två timmar åt att få honom att somna om. Hörntand nummer två i överkäken har precis börjat titta fram, och han har det jobbigt.
 
Vi gjorde morgon tidigt, hela familjen. Brodde tupplurade tidigt i och med det. Patric for och handlade och hämtade en dagisvagn åt Brodde. Jag och Leon lekte med gubbar och bilar. När Brodde vaknade gick vi ut till sandlådan.
 
Vi åt lunch, och sedan fick Brodde testa sin vagn. Han såg lite skeptisk ut, men vi tog den för en provtur. Han var rätt nöjd ändå. Men han ville upp i sjalen när vi kom hem. "Ååååh, han kommer släpandes på sjalen!" sa Patric med stora hjärtformade ögon. Upp i sjalen skulle lillplutten, och ville lyssna på Rolling Stones.
 
Vi åt middag och varvade ner. Brodde somnade fort, Leon inte lika fort. Leon sover än, Brodde har varit uppe och stökat. Jag har precis väckt Patric som somnat på soffan, och meddelat att vårt yngsta barn nu sover, och att han är välkommen in i sovrummet. Han var inte långsam in.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0