Mån 8 aug-16

Blåst och regn. Ulltröjan på direkt när jag klev upp. Brodde har varit en riktig snorjärs idag, min förkylda plutt. Patric och Leon for på öppna förskolan och lekte, och lämnade tillbaka sjalen jag haft som test i helgen. Brodde somnade i sjalen direkt när de farit hemifrån.
 
Dert har varit typ två läger här hemma idag. Jag och Brodde som ägnat oss åt lugna och stillsamma lekar, eftersom han är förkyld. Och så Patric och Leon, som härjat lite mer. Men nu ikväll har Leon vaknat några gånger med "gammhosta" som han säger, alltså falsk krupphosta som han jämt får när han är förkyld. Så imorrn ser det ut som att vi kommer ha två sjuka barn här hemma.
 
Jag fick nåt tokryck och storröjde i vårt sovrum. Rensade ut mängdes av urvuxna barnkläder, och har fått iväg en hel del idag som jag sålt eller skänkt. Det är så skönt att kunna röra sig i rummet igen, annars funkar vårt sovrum som förvaring typ.
 
Har precis kommit in från Kaspers kvällsrunda. Fick plocka fram lättviktsdunjackan, vilket gav mig höstkänslor.
 
Och det viktigaste av allt! Det här är ingen vanlig dag. För det här är världens bästa Karros födelsedag! Älskade vän, jag hoppas din dag varit fantastisk! Vi saknar dig och din fina sambo!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0