Mån 22 aug-16

Idag har jag varit totalt dagavill. Imorse hade jag söndag, mitt på dagen hade jag onsdag, och på eftermiddagen tisdag. Fick knappt sova i natt, det förklarar saken. Var uppe till efter 3 och sjöng för Brodde som hade svårt att komma till ro. Han ville dansa, men jag orkade knappt stå upp, så jag kröp ner i hans säng och sjöng för honom. Först ville han höra Rolling Stones, sedan Scorpions och till sist Iron Maiden. Han somnade till slut till Run to the hills, efter att jag sjungit den bra nog länge.
 
Patric lämnade Leon på dagis, droppade mig och Brodde på öppna förskolan och for sedan på jobb. Jag och Brodde lekte där ett tag, var med på sångstund, fikade och lekte lite till innan vi sjalade upp och gick hem. Han var nära på att somna på hemvägen, men det var ju för mycket att titta på. Men väl hemma tog det inte alls lång tid innan han sov gott.
 
Vi lekte en stund innan vi skulle hämta Leon. Först rastade vi Kasper, och Brodde trodde vi skulle till dagis redan då. "Dissis, dissis" sa han och var på väg dit. Så fort hunden var rastad och vi gått till dagis, så sprang Brodde in genom grinden och ropade "Lelle, Leeeelle!" och hittade honom spelandes fotboll. Ungarna satte sig i sandlådan tillsammans medans jag hämtade Leons grejer. Och ja, ingen av dem ville gå hem.
 
Mutade återigen med att leka ute, så vi gick direkt till sandlådan här hemma. Jag tog fram stora krattan och gjorde en stor och lång väg i sandlådan som barnen fick köra sina bilar på. De gungade, vi grävde djupa hål, vi spelade fotboll och sedan kom Patric hem.
 
Eftermiddagen var som en transportsträcka till läggdags. Hålla barnen någorlunda nöjda, laga mat, äta mat, tvätta av barnen, pyjamaser på och nattning. Brodde valde att somna till Iron Maiden - Rainmaker. Den kan jag inte utantill, så det blir tufft om han vaknar och vill höra den i natt. Jag måste börja plugga låttexter!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0