Mån 15 aug-16

Strax efter klockan 6 väcktes jag av Brodde. Hans lakan var blöta. Vi klev upp, han fick duscha gick ner i tvättstugan som tack och lov var ledig, åt frukost. Leon vaknade, och Kasper och till sist stormade vi alla sovrummet där Patric låg.

Patric gick till jobbet. Jag, Leon och Brodde gick till dagis. Leon var supertaggad! Han fann sig tillrätta direkt och hade knappt tid att säga hej då.

Brodde tupplurade tidigt, efter att vi rastat hunden och gjort klart i tvättstugan. Då ringde jag CSN för att fixa det sista inför mina studier. När lillskrutten vaknade åt vi lunch och for in på stan för att scanna in mina betyg igen, då hon som gjorde det i fredags inte hade fått till det. Brodde tassade runt där och körde med sitt flygplan och murslade på.

Hem, andas. Hämtade Leon, for och hämtade Patric, pep in på affärn för att stödhandla och hämta mina sista skolböcker som kom idag, in mot stan för att handla det jag inte kunde tidigare eftersom min älskade och glömska make glömt att lägga tillbaka mitt bankkort i min plånbok.

Hem, mellis, sålde iväg ett lass barnkläder, middag, varva ner, läggdags.

Hunden ska ut, jag hade tänkt duscha men får kanske prioritera bort det nu för jag behöver sova, och min kropp gör så ont att jag inte orkar vara vaken och känna!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0