Lör 20 aug-16

Det har varit en tuff dag på många sätt. Jag blev hoppad på, sparkad på och slagen på precis när jag vaknat. Alltid lika roligt... Vettesjutton hur jag ska tackla den där bråkigheten hos Leon alltså. Ont i kroppen hade jag också, och det är ju alltid en mindre bra start på dagen. Kaffe fanns det inte heller.
 
Brodde var trött vid klockan 10, men somnade han? Näe. Eller han nickade till, men vaknade igen hela tiden. Efter tre timmar gav jag upp. Vi tog även en promenad med vagnen, med en sjal som filt. Han somnade inte, och det tog inte lång tid innan jag körde en tom vagn och hade honom mysandes i sjalen.
 
Så ingen sömn för Brodde. Leon var trött han med, men som vanligt vägrar han ju all form av sömn eller vila dagtid. Så ja, vi hade det mindre roligt här hemma på eftermiddagen. Jag fick dammsuga lite snabbt och byta sängkläder, annars hade vi två ungar som sprang runt, klättrade och hoppade överallt.
 
Patric och Leon var på affärn när jag och Brodde var ute och gick. Jag och lillplutten fick en stund av lugn här hemma innan de kom hem igen. Vi läste mest bok, lekte lite och ringde Kotten på FaceTime.
 
Som väntat så somnade Brodde väldigt tidigt, nästan direkt efter middagen. Ett uppvak för nån timme sedan då han ville ha vatten och att jag skulle bädda om honom igen.
 
Nu ska jag krypa ner med min mysiga babykamelullssjal, det är så kyligt nu på nätterna.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0