Fre 5 aug-16

Idag blev det öppna förskolan igen, och hela familjen den här gången! Vi for dit efter vår sena frukost, och var där längre än vi hade tänkt. Patric fick springa på affärn och köpa mat vi kunde göra iordning där för barnen ville inte hem! Leon sprang runt och lekte, han hittade jättemånga killkompisar i sin ålder. Jag byggde en hinderbana åt grabbarna, så de fick härja lite mer kontrollerat, och det funkade bra! Fler barn anslöt, och även föräldrar, och hinderbanan byggdes ut. Elva barn och fem eller sex vuxna räknade jag till som sprang runt i banan samtidigt. Kanonkul! Brodde och Patric satt i ett lugnare rum och läste böcker när vi levde rövare i den stora leksalen. En kompis var där, och jag fick med mig en testsjal hem. Hon provade sjala mig i den även. Brodde tittade på oss, och verkade tycka det var konstigt att jag satt i sjalen och inte han. Men han fick såklart komma upp och då var han nöjd.
Vi lekte med gubbar och bilgaraget, degade med Play-Doh, körde Bobbycar, jag och Leon och två småkillar till spelade krabbfotboll och hoppade som grodor, jag fick vara ett lok som körde runt dem på en madrass. Ja, det var fullt ös kan man lugnt säga! Trötta föräldrar och barn kom hem efter klockan tre.

Här hemma var det bara att äta mellis, laga middag och sova. Patric och Leon for på affärn när jag la Brodde. Ute öste regnet ner. Brodde vaknade igen för en liten stund sedan, men somnade om efter lite vatten och dans i sjalen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0