Fre 12 aug-16

Har precis lagt mig tyst som en ninja i sängen. Brodde håller på att somna om efter att jag ritat med mitt finger på hans rygg ett bra tag. Då och då tittar han upp och frågar "Mamma?" för att kolla så jag är kvar, så än har han inte somnat helt.

Regn och rusk ikväll. Kyligt imorse. Vi tog på oss våra ullkläder, for till svärmor och fikade paj, och for sedan vidare till Jamtli. Vi tittade på Fem Myror Är Fler Än Fyra Elefanter-showen och lekte lite. Sedan vidare för att mata kaninerna. Brodde kastade in sin lilla bil han hade med sig i hästhagen, så den fick vi fiska upp. Hönsen var han rädd för, men Leon var då inte rädd för nåt! Han åkte även rutschkanan som ser ut som Storsjöodjuret alldeles själv för första gången, och det tyckte han var så kul att han åkte flera gånger om! När vi var inne hos getterna blev killingarnas mamma trött på allt folk i hagen, och buffade till Brodde som stod närmast. Han fick hornet på ögonbrynet, men inte så hårt. Ett litet blåmärke bara. Efter det ville han upp i sjalen. Vi lekte i muséet, där Brodde tyckte att typ allt var läskigt. Leon var rädd för varglyan, men kröp in i sällskap av mig och ficklampan på mobilen. Vi tog oss en fika också. En bra familjedag!

När vi kom hem var det två trötta barn. Leon sjönk ihop i soffan framför Alfons. Brodde ville upp i sjalen. Efter en liten stund blev det väldigt tyst och stilla på min rygg, då hade han somnat. Precis då var middagen klar, så han fick vakna och äta, och sedan somna för natten. Leon somnade ett par timmar senare.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0