Tors 5 dec-13

Upp och mot öppna förskolan! Idag bara jag och Leon. Kom dit mitt i sångstunden. Massor av barn och föräldrar, idag sjöngs julsånger. Leon fick leka (eller rättare sagt, härja) med sina polare, jag fick dricka kaffe och surra med de vuxna. Lyckades efter tre dagars ringande äntligen få tag i hälsocentralen, men fick ingen läkartid. Istället en telefontid, det enda som fanns tillgängligt. Tar det jag får. Bad att få en läkare som lyssnar på mig, och som egentligen bara kan bekräfta att jag har rätt, så att jag och sjukgymnasten kan påbörja RÄTT behandling så fort som möjligt.
 
Lilltussen somnade direkt i vagnen på väg hem, sov så gott med sin kanin Oden tätt intill. Jag och Patric åt lunch, och kopplade av en stund innan vår älskling vaknade.
 
Hela familjen for iväg till Nole på fika. Vad fint han bodde! Jag hade inte varit där innan. Oerhört avis på trägolven och köket.
 
Hem, laga middag, äta och sova. Sova för Leons del i alla fall. Vi vuxna har bara kopplat av. Jag hällde upp ett glas vin och satte mig med min virkning. Den gick åt skogen, repade upp två gånger, sen la jag ner och började kolla på en film på TV istället. Nu är det dags för sängen, imorrn väntar ännu en dag!
 
Dagens ord: Leka/busa/härja = Grasser. Leka ostyrigt som ett barn = Flasa.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0