Sön 15 dec-13

Barnkalas! Leons första. Vi klev upp och gjorde iordning lite inför kalaset och Leon sov 1,5 timme runt lunch. Sen ramlade det in folk. Morbror, momma, moster, farmor, farbror plus flickvän, faster, moffa med sambo, gammelfarmor och gudfar med dotra. Alla kom de för att gratta Leon och äta tårta, dricka kaffe och umgås. Leon blåste ut ljuset på tårtan helt på egen hand! Lillgrabben fick massor av paket! Han fick kläder, såpbubblor, badleksaker, vinterskor, tallrik med bestick, en åsnekudde, kritor och ritpapper, presentkort, pengar och en liten virkad tomte. Imorrn på hans födelsedag kommer han få lite mer paket av oss.
 
När sista gästerna åkt hem fick Leon middag, sen tvärslocknade han för natten. Tar hårt på en att ha kalas! Jag och Patric är helt färdiga vi med, beställde pizza till sen middag för oss och säckade ihop i soffan framför TVn. Vi har massa tårta kvar, så imorrn får vi nog besök. Men först ska jag på vattengympa!
 
Vid den här tiden för ett år sedan hade jag ont, väldigt ont. Strax efter 21 fick jag epidural och därmed en timmes vila innan det satte fart igen. När klockan slår 03.04 är Leon ett år gammal. Han kommer få njuta av sina föräldrars vackra sångröster imorrn bitti när han vaknar.
 
Dagens ord: Finklädd = Oppställht. Det var Leon idag, med sina kostymbyxor och matchande väst.
 
 
Våran stora pojke! <3
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0