Sön 1 dec-13

Decembers första dag. Första advent. Adventsfika hos svärmor med Patrics syskon. Kasper var med han också, och svägerskans hund var där. Och med Leon som härjade runt var det fullt ös.
 
På eftermiddagen var det dags att lägga det stora livspusslet. Hade massor som skulle göras på ungefär samma tid. Patric skulle på innebandy, jag skulle hämta en julgran, upp på Lillänge och köpa ljus och glitter till granen samtidigt som jag skulle ha Leon på armen och kunna ta mig hem samtidigt som Patric behövde bilen för att han skulle kunna komma hem sen. Efter en sekunds kaos innan planerna var färdigsmidda fick vi ihop allt utan större problem.
 
Leon somnade lätt, vilket var tur då jag var helt slut i kroppen. Patric kom hem efter innebandyn och hade med sig granen han fick hämta istället för mig. Den står nu pyntad i vårt vardagsrum. Pyntade den och tog ett litet glas vin, och Patric unnade sig en öl. Vi har kvällsfikat nersjunkna i soffan framför TVn med djuren i våra knän, och det är väl läge att sova. Natten som var sov Leon hela natten, och vi hoppas verkligen det blir samma sak i natt!
 
Dagens ord: Grankvist = Dårrkang.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0