Ons 4 dec-13

Sov in på förmiddagen, igen. Släpade mig upp, igen. Det "igen" jag aldrig tröttnar på är att mötas av min ljuvliga familj varje morgon/förmiddag när jag äntligen tagit mig upp!
 
Efter lunch och lite stök i tvättstugan for vi in på stan och handlade lite inför jul. Ett par julklappar är klara och en tredje är beställd och tillverkas just nu. En klänning till jul har jag nu också. Strosade lite extra då Leon såg ut som han skulle till att somna där i vagnen, men han kämpade och höll sig vaken, så då for vi hemöver igen.
 
Hade en lugn eftermiddag hemmavid. Tvätten, Patric diskade lite, vi lekte och bara va. Nattningen var tuff, och Leon sover inte alls bra för tillfället. Men, det går över, har ju hunnit gå igenom en del såna här utveckligsperioder detta år. Tänk, han fyller snart ett år! Herreminje.
 
Fick se mina bönder, och de har nu gjort sina val. Inget val var direkt oväntat. Trist att säsongen snart är slut. Är väl ett par avsnitt kvar nu bara.
 
Dag tre med tabletten inför kvällen, och då skulle jag öka upp dosen om jag inte känt nåt innan, så nu får vi se vad det här ger för effekt. Har inte fått tag i hälsocentralen idag heller, telefonkön har varit full hela dagen... Ordnade lite uppdateringar med facket i alla fall, alltid nåt.
 
Dagens ord: Fy skäms = Äse bäse.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0