Fre 13 dec-13

Imorse var jag en extra bitsk krokodil när Patric försökte väcka mig gång på gång. Till slut lyckades han, och jag for ner på hälsocentralen så att min sjukgymnast kunde sticka nålar i min rygg och nacke. Hoppas akupunkturen kommer ha effekt den här gången!
 
Kom hem till en glad familj och lunch, sen hämtade Patric sin mamma så hon fick vara barnvakt åt Leon en stund medan vi for på ärenden. Skaffade oss lite "nya" kastruller, second hand, och vi handlade inför Leons kalas. Har precis stått och gjort iordning Dumle-fluffet som ska vispas imorrn. Men först ska det stå i kylen över natten. Åååh var så sugen på att svepa det direkt, det luktade så gott!
 
Fick besök av gudfar Janne med familj. Vi drack kaffe och glögg, och åt saffranskaka. Julens läckerheter! Morbergs lättglögg som finns på affärn är ett hett tips!
 
Lillgrynet somnade kort efter vällingen. Jag och Patric fick luta oss tillbaka en stund och koppla av lite. Jag och Kasper for och hämtade min mamma på tågstationen, hon är hemma nu över helgen då vi har barnkalas.
 
Dagens ord: Begagnad = Hannhylle.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0