Tors 3 mars-11

Kände mig blödig, flummig och djup på kvällskvisten. Inte ett dugg trött när klockan närmade sig 1. Hur botar man blödighet och fördriver lite tid? Det innebar självklart en NHL-natt. Toronto-Pittsburgh. Helt ok första period. Den andra däremot var helt jävla grym! Fan alltså, vilken hockey, vilken nervkittlande hockey! Dupuis verkade dock mest sugen på lite manlove med sina egna spelare, men satan vilken period! Jag var alldeles till mig. Gastade som en dåre, skällde på Fleury som gjorde mig galen. Vad fan ska han ut bakom mål och göra när det är motståndare där? Jävla dyppe! Skrek jag även rätt många gånger under matchen... Tredje började halvdant, men de sista 6 minuterna var lika bra som 2a perioden. 2-2 efter full tid, Toronto vann efter 48 sekunder på förlängingen. Överlag en bra match, som dock saknade fighter. Det var på gång 3-4 gånger, men surdomarna gick emellan. Trist.

Men apropå fighter, Trevor Gillies i Islanders, vilket jävla pucko det är! 9 matchers avstängning efter matchen mot Penguins den 11 februari. Så nu då, första matchen tillbaka gör han samma jävla fula back-checking och blir avstängd igen. Jävla sopa. Jubelidiot är vad han är. Nog för att jag gillar att se våldsamma matcher, men va fan, man vill väl inte halshugga motståndarna? Där går gränsen.

Får väl se hur länge jag ligger i koma den här dagen. Tänkte ta och rycka upp mig och fara på gymet i alla fall. Kanske så jag är klar lagomt till innebandyträningen. Får se hur det ser ut med tid och inspiration.

Önska mig lycka till med att somna förresten. Vet inte om det är grannarna eller nåt på gatan som låter, men känns som jag bor vägg i vägg med en biltvätt...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0