Sön 27 mars-11

En helg i sjukdomens tecken. Feber och svullen hals. Men inte faan hindrade det mig från att ha en bra helg!

Mys var temat på helgen, och det var mysigt deluxe! Insett att jag tyyyp kan laga mat om jag försöker, men inget avancerat. Jag kan koka makaroner, och stekta saker går att äta. Så lär överleva den dagen jag står på helt egna ben!

Ett gympass hann jag med, trots febern och halsen. Men Ipren gör underverk! Dock inte såååå mycket krafter i kroppen, men gjorde så gott jag kunde. Bättre än inget liksom.

Smet iväg till Halle på lördagkvällen för en IBFF-fest. De hade bastat innan, men vart itt nå sauna för mig inte. Kom dit och möttes av ett korvkalas. Var jag och 10 karlar. Inte helt fel det i och för sig, trevligt som fan var det. Halle, Classe, Grannen, Gus, Arnsten, AK, Magnus, Emil, Carlsson, Andreas och lilla jag. Classe och Grannen tävlade om ledartröjan, och den kampen tog till sist Grannen hem. Grattis till den åtråvärda segern! Höll mig till vatten, saft och popcorn. Dels på grund av nyttiga månaden (som jag inte direkt sköter så bra) och dels för att jag var för klejn och trött för att slira. Folk kom och gick, och det började bli lite väl fullt efter ett tag, så jag tackade för mig före 23.

Påskmust och godis idag, ledde till en monster-Somalia. Kändes seriöst som att jag skulle spricka i midjan. Svårt att ens ta mig ur soffan. Men ja, jag är ju svag för must, det vet ju alla. Lite film och hockey har det även blitt. Vad mer kan man önska sig? Jag är nöjd, mycket nöjd!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0