Mån 28 feb-11

Sista dagen av träningstävlingen med Slaktarn idag. Jag har då legat på latsidan. Men, ser ju bättre ut än innan, trots att jag inte lagt på mig ett gram ens. Inte så nöjd över det, hade ju sett fram emot mina extra 4 kilo så kläderna passar igen, men jag har ju fortfarande möjlighet att gå upp.

Ska egentligen träna idag, men grunnar på om jag ska skippa det. Känns fortfarande inte helt 100.

Efter kl 16 ska jag träffa Jonas för en fika. Längtat efter han, så det ska bli kul att äntligen få ses igen!

Sön 27 feb-11

Telefon ringde. Emil. Försökte öppna ögonen, även svara i telefon. Noll röst och ögonen gjorde ont. Insåg rätt fort att jag inte var så dålig som jag trodde jag skulle va. Kan bero på att det var dag två igår. Gjorde ifrån mig rätt bra i fredags. Bakis skakis en bit in på kvällen igår. Dag två blir jag sällan på fyllan, bara mätt, trevlig och skötsam. Perfekt! IBFF-dagen började som vanligt i pulkabacken kl 14.00. Jag gjorde inte mycket väsen av mig. Låg där med solbrillorna och ryssmössan, försökte överleva i stort sett. Ok, kanske lite väl dramatiskt, men kry var jag då faan inte. Killarna försökte sig återigen på madrassurfing. Får ju lov att säga att Emil är mästarn i föreningen. Hasse och Arnsten gjorde tappra försök, men nådde ingen större framgång. Arnsten trodde snön var knark och provade snortade det. Dumt bara att han bestämde sig för det medans han stod på madrassen och åkte ner, snoken fick ju en fin smäll.
Vi begav oss neröver till bastun. Fattar inte de som pallar sitta i över 70 grader länge. 50 grader, det är max för mig, sen må jag sitta och öppna dörrn konstant. Det var bara jag och Pia från damlaget, de andra var hos Susanne på middag och mys. Så det var vi två och herrarna. Inte helt fel det heller, de är ju så jävla roliga att umgås med!
Kvällen fortsatte, precis som sist, med häng hos Halle. Damerna (igår bara Pia och jag) ockuperade spegeln och badrummet för att göra oss i ordning. Några av herrarna kutade iväg och hämtade pizza. Karro kom förbi också. Alla må ju få uppleva IBFF! Halle välte ut Karros vinglas. Mina jeans och strumpor vart blöta. Medans de torkade på elementet fick jag låna Halles träningsbyxor och strumpor. Kände mig snyggast där!
Folk anslöt, och efter ett tag var vi ett fint gäng. Inte lika överfullt som sist, utan alldeles lagomt! Arnsten höll det han lovat förr, och gjorde milkshake på Ben & Jerrys. Vanilj och cherry. Det var gott det! När han gjorde en åt Halle spetsade han den med Absolut Vanilla, Halles inte direkta favorit sen senaste IBFF-festen. Nöjde mig med att lukta på den, men de som var modiga nog att smaka sa att det inte direkt var nån hit...
Martin tog taktpinnen och drog igång ett par lekar. Saker vi skulle ta med oss till Mount Everest. Jag, Karro och Arnsten var de sista tre som inte fattade. Man kände sig smart... Dock var jag en fena på Buzz, fast jag hatar matte, särskilt gångertabeller...
Berra var kvällens paparazzi, och det blir nog inte fler gånger han får den uppgiften. Inte särskilt många bra bilder, och långt ifrån alla närvarande fastnade på min kamera. Men några bildbevis fick vi i alla fall!
Hur som, när klockan närmade sig halv tolv tog vi taxi in på stan. Äntligen skulle jag ta mig på krogen! Har inte lyckats särskilt bra med det under våra fester... Drog på O'Learys, och där vart det först barhäng. Jag, Karro och Arnsten körde Minttu, Pia stod över starkspriten och fick suga på en flaska alkoläsk istället. Det vart dans, dricka i massor, mer dans och trevliga möten med folk man inte träffar så ofta. En sjukt bra kväll tych je!
Även skönt att det var varmt, så promenaden hem var en riktig delight. En promenad innan man lägger sig efter en utekväll hjälper till så man inte blir så extremt jävla död dagen efter. I alla fall för mig.
Så nu har jag, Emil och Pia vart på den traditionella dagen efter-svängen och hämtat grejer. Dock var inte Halle hemma, så Emil vart utan. Även min bikini och mina handdukar hänger på hans handdukstork, så de får jag igen på tisdagsträningen.

Ledartröjan då, vem fick den? Vi hade betting på Emil och Arnsten, men har inte hört nåt slutgiltigt. En ny tradition i IBFF. Fullast får ha den gula ledartröjan.

Nu resten av dagen ska jag bara njuta av den trevliga gårdagen, samt att jag inte mår så sjukt dåligt som jag väntade mig. Självklart bjuder jag på lite bilder från en av våra legendariska IBFF-fester.

   
   

Lör 26 feb-11

Tog mig en svängom med båten igår. Redigt så jag sköter mig ikväll då det är IBFF-fest. Pulka i Lövstabacken, bastu och after-pulk hos Halle. Milkshake på Ben & Jerrys ska det bli också! Strålande väder också. Perfekt för ryssmössan, solbrillorna och pulkabacken. Ännu en legendarisk kväll väntas! Ska dock inte ha lika mycket vind i seglen som igår kväll...

En kopp kaffe för att piggna till. Småsliten. Läsa lite om seriemördare kanske. Var ju på bokrea igår. En bok om maffian, en om seriemördare och en krigsroman ska jag läsa. Lär ta x antal år innan jag läst dem, då mina läsvanor är i stort sett obefintliga.

Fre 25 feb-11

Sjuka jävla natt.

Morgonkaffet och morgonprillan. Musik strömmar ur högtalarna. Väntar på att mamma ska ringa. Dröjer nog minst 30 minuter till... Fram till dess är det bara jag, ingen annan. Gillar't!

Karro är hemma på byn igen. Må ha tid att träffa na.

Träningsmatch ikväll, fysiska statusen känns icke bra. Typiskt.

Tors 24 feb-11 #2

Som förutspått, inget gym. Hålls återigen som gisslan av nå satanistiska bakterier. Hindrade mig inte från innebandyträning i alla fall! Kanske var ett osmart drag, men har skaffat mig en bra medicin som spränger bort allt ondskefullt. Äger ett skepp!

Fri som man är när man har bil så vart jag kvar på Fyrvalla för att glo herrarnas träning. Totalt 4 timmar spenderade där ikväll.

Träningsmatch imorrn. Funderar på om jag ska lyssna på gubben som sitter i huvet på mig och hytter med fingret. Han tycker jag ska stå över. Jag är ju inte direkt känd för att lyssna på kroppen så värst ofta, men med tanke på hur det kändes idag kanske det är ett smart drag...

Tors 24 feb-11

Fyra ord: vilken sjuk jävla natt. Med det sagt, det var grett med en liten sipp lycka sådär på en onsdagskväll. Lite tid att grunna över livet, rannsaka mig själv. Smått skrämmande vad man kommer fram till, och vilka funderingar som tar sig in bakom pannbenet. Vart jag nå klokare? Jo vars. Kommer jag agera? Vettefan. Må ju, men känner jag mig själv rätt skjuter jag upp det lite till.

Solig dag. Kanske dra på sig ryssmössan, solbrillorna och styra mot Frösö Strand? Borde, men känns motigt. Kroppen gör ont. Då är det bara att träna vidare, men är sjukt opepp. Återigen nåt som inte stämmer. Innebandy ikväll även. Lugna mig till dess istället? Kan bli så.

Sugen på sattyg, hyss, galenskap.

Ons 23 feb-11 #3

Var inte så mycket blod och våld på matchen som jag hoppats. Såg från början nåt som skulle kunna bli ett riktigt slagsmål, men vart aldrig nåt av det. En del fula tacklingar vart det ju, men inget som fick min mage att pirra.

Så vart man grymt sugen på en grogg. Var ju på Apoteket Luckan och köpte mig en påse lycka idag inför lördag. Frågan är ju om man ska tulla på den lite grann...

Ons 23 feb-11 #2

Har precis skjute lillebror. Paintballgevär, första gången jag skjutit med det. Sjukt kul! Skrattade som fan när han skrek och vred sig. Förevigade det hela både på bild och film. Kommer kolla på det och skratta i min ensamhet många gånger. Moahaha!

Ons 23 feb-11

En kall men solig dag. På med ryssmössan och solbrillorna, starta bilen och dra på turné. Bolaget och hem till byn. Knyckte pappas dator här hemma i byn nu. Hann fan inte ens dricka kaffe imorse innan jag skulle ut och greja på. En fin böteslapp väntade på vindrutan. Missnöjd. Måttligt missnöjd. Men itt nå att göra förutom att bränna någa hundralappar.

Ikväll äre i alla fall Korpen. Ska bli kul, hoppas som sagt på rejält med köttning. Kanske lite blod?

Huvva, känns som fan i kroppen idag. Har vart en hård vecka. Jag gillar't!

Tis 22 feb-11 #2

Spenderar väldigt myche tid på Fyrvalla. Mellan 3-3,5 timmar varje tisdag och torsdag, samt nån match i veckan brukar det kunna bli. Vad kan jag säga, jag gillar att kolla på innebandy och umgås med familjen, vi som har IBFF som mellannamn.

Även skönt som fan att sätta sig i en varm bil efter träningarna, dra igång en skiva och yla med. Idag Tenacious D - Fuck her gently. Ett av få band jag kan låttexterna till.

Imorrn hinner jag nog inte med nå gym, må fara ut till byn över dagen. Men på kvällen blire innebandy igen. Kolla Korpen. Utlovat köttning, så jag håller tummarna!

Tis 22 feb-11

Vart ju ändrade planer rätt fort igår. Min tanke på att inte göra ett jota byttes ut mot hockey och mys. Dock vart det för trötta ögon för hockey, men Gullivers resor fick jag se. Skrattade till några gånger i alla fall! Hockey det första man gör på morgonen istället, en kopp kaffe och lunch+mys innan det vart ett gympass. Skönt att träffa folk man känner, så man kan prata mer än man tränar! Fast jag har faktiskt tränat, det har jag. Klas och Tim sprang jag in i direkt, sen Katta och mot slutet kom även Halle. PT:n var ju med han också såklart. Men nu känner jag mig återigen poliosjuk i armarna. Skålar med en proteinshake, dunkar musik och laddar om för innebandyträning ikväll.

Mån 21 feb-11 #2

Se på fan, jag tog mig iväg på gymet idag! Känns dock i kroppen efter helgen. Många muskler som fått smällar och stryk. Plockade upp Maria på sjukhuset sen och körde hem na.

Hade inte tänkt göra så myche mer idag. Hockey i natt, får se hur det blir med den saken. Vore bra om jag kunde se in i framtiden, så jag vet innan om matchen är värd att se eller inte...

Mån 21 feb-11

Så otroligt skönt att få sova ensam i min egen säng hemma. Drömt massor, vaknade av telefon, men det gjorde itt nå. Nöjd att va hemma ändå!

Kollade hockey igår kväll. Hittade TV10! De visade Pens-Hawks. Noll slagsmål. Onöjd.

Än idag då? Gym hade jag ju tänkt. Vaknar till med en prilla och en kopp kaffe. Får se vart dagen tar vägen.

Men fan, matchen jag var och kollade på igår då. Fyrvalla-Ope. Visserligen vart det 5-10 i slutändan, men Fyrvalla skulle ha ett mål till. Vi på publiksidan såg tydligt att bollen var inne, krysset dessutom! Men nä, domarn dömde "inget mål". Hade det varit ett avgörande domslut mot slutet så de hade förlorat med uddamålet kan jag slå vad om att det skulle bli livliga diskussioner. Dags att införa synkontroller på domarna i länet?

Sön 20 feb-11

Seriesegrare! Säsongens första och enda förlust igår. Laget vi mötte hade med enbart division 1-spelare, men vi gjorde en förjävla bra match ändå, och siffrorna vart inte större än 5-3.
Matchen idag vann vi med 7-4. Resultatet för mig vart 1+1+2 min. Mina första och enda 2 utvisningsminuter för säsongen. Otillåten trängning. Hon som fick flyga över sarjen hade tryckt mig så ryggraden rasslade. Tyckte efter det att hon var sjukt oskön, så skickade na på en liten flygtur. Såg sjukt roligt ut! Även att målet jag fick göra var en slagga, mitt på bollen. Inte riktigt fått till tekniken på det, för det ska ju typ ta i golvet och så innan. Men, visst funkar en klockren träff direkt på boll också! Fick assa Maria och hon nätade. Grett det!

Visst kan det vara kul att fara iväg ibland, men fan vad skönt det är att komma hem! Får lite separationsångest när jag ska lämna kommunen. Måttligt hemmakär!

Nu blire iväg och kolla lite mer innebandy.

Lör 19 feb-11

Kaffe, macka och en prilla. Om ett par timmar far vi till Sundsvall och ska hämta hem de sista 6 poängen.

Fre 18 feb-11 #2

Kvällen innan matchhelg, och jag var sugen på antingen en nykter utgång eller dans. I alla fall få träffa lite folk. Sjukt sugen på vodka, men helt jävla dum i huvet är jag inte. Ingen sprit före match. Men tack vare tre jävla moral#!¤!& sitter jag nu flyförbannad istället. Mitt tålamod är långt, enormt långt, men nu var det sista droppen. Rann över. Istället för att förvärra situationen väljer jag att vara tyst, men ilskan bubblar inom mig. Skakar helt seriöst. Får försöka omvandla den ilskan till energi inför matcherna istället. Väskan är packad, och nu får jag sitta här som en jävla mupp istället och vänta några timmar tills jag blir trött, istället för att gå ut och ha kul. Inte direkt på humör för det nu. Tack för den!

Det har nog gått över innan jag lägger mig. Är det nåt jag inte är så är det långsint. Men när jag väl är sint bör man hålla sig undan. Inte direkt en delight då inte...

Fre 18 feb-11

Skummaste morgonen på länge, men före 10 var jag vaken självmant! Hade tid för mina serier innan jag gjorde Maria sällskap på Kebab House. Vidare ut mot ön för ett pass på gymet.

Gillar att åka buss på ett sätt. Jag sitter i min egen värld, studerar alla som kliver av och på. Funderar på vilka de är. Förundras över de som åker en hållplats, en sträcka som tar max 1,5 minut att gå. Vart brydd över en äldre man, eller jag tänker använda ordet gubbe, som ställde sig mitt i gången för att prata med en kvinna, och kön bakom honom växte och växte. Dagens åldringar, kanske han sett på Pensionärsjävlar...

Tors 17 feb-11 #4

Har inte längre ångest över att jag skippade gymet idag. Tog igen det genom att hoppa in på herrarnas träning. Man kanske inte tillför så mycket, men på banan är man i alla fall! Och det är roligt, såklart!
Vår damträning var riktigt rolig idag! Extra kul att vi var mycket folk (mycket för att vara oss). Imorrn däremot ska jag faktiskt försöka dra ut på gymet.

Kan eventuellt bli en IBFF-lunch, beroende på när jag behagar kliva ur ormgropen min.

Tors 17 feb-11 #3

Surprise surprise. Vart varken gym eller bolaget. Men innebandy blir det! Så får jag köra gym imorrn istället. Hade viktigare saker för mig än att lyfta skrot just idag.

Tors 17 feb-11 #2

Kul med störningsmoment när man ska sova. Sms och en slagborr har stört min välbehövliga sömn. Fick helt enkelt sova 3 timmar längre än planerat för att ta igen det.

Gymet, bolaget, innebandyträning. Där är min dag i kort!

Tors 17 feb-11

Insåg nyss att jag är en expert på att luras. Dock lurar jag bara mig själv. Bazinga Veronica. Bazinga... Synn man är så blåögd.

Ons 16 feb-11 #4

Jag gör nåt helt oväntat, nåt som kan förändra allt, nåt som får mig att känna mig fri. Det känns bra för stunden. Riktigt bra. Ögonblicket efter är jag livrädd. Kanske är jag lite feg. Eller inte kanske, jag är det. Men vill inte lämna tryggheten riktigt än, om ens nånsin. Trivs bra. En kort stund går bra, men den får fan va kort den! Vill tillbaka fort. Tillbaka till det trygga.

Ons 16 feb-11 #3

Fick en stark längtan efter mina vänner. Posern utan skepp, skeppet utan kapten, jägarn, tandkräms-Finnen, tandkräms-Finnens svarta kusin och han utan namn men som kallas Dunken. Konstigt smeknamn, men jag har ju kallats Tårtan, så är väl inget att fundera över.

Ons 16 feb-11 #2

Jo skulle ju haft mig på gymet. Men är totalt oinspirerad till nåt annat än att ligga i sängen idag. Klev iofs upp en stund nyss och käkade, pratade med farbror Erik. Älskar mina farbröder, kan lätt säga att de är de bästa farbröderna man kan ha!

Pratat med mamma, över en timme på telefon. Det är kul att prata med na om "tjejgrejer". Ska träffa karln hennes på fredag.

Innebandy imorrn, så tror jag tar och kör ett gympass mitt på dagen då istället. Vill ha en slödag idag.

Ons 16 feb-11

Är så stolt över IBFF:s herrar. Spöade Strömsund med 2-4. Önskar så sjukt mycket att jag vetat tidigare att träningen våran vart inställd, så jag kunnat hänga med och heja på dem.

Korpen-matchen var intressant. En typ crosschecking fick jag se. Uppmanade karln att göra det ordentligt nästa gång. Fick en ond blick när jag tyckte en i andra laget var fjantig, från just den fjanten. Han sa nåt med, men det nådde aldrig mina öron riktigt. Tur det, för hade det vart nåt otrevligt hade inte jag varit så snäll nå länge till. Maria och Sus gjorde det bra på plan. Duktiga töser det där!

Tis 15 feb-11 #3

Min magkänsla skrämmer mig. Var inte ett dugg pepp på innebandyträning. Kände på mig att det skulle suga, att det skulle va aslite folk, om det ens skulle bli nån träning. Så fick jag sms av tränarn, att den är inställd pga för lite folk. Är jag synsk? Lite kanske?
Synn jag fick veta det så sent, annars hade jag hängt med till Strömsund och hejat på herrarna som ska spöa dem i en DM-match. Far iväg och kikar Maria och Susannes korp-match istället. Innebandy blir det hur som helst!

Tis 15 feb-11 #2

Tvättstugan gjord, gymet gjort, och klockan är inte ens halv två. Duktigt Veronica! Finns mycket tid när man kliver upp före 8 på morgonen. Innebandyträning kvar.

Tyckte jag vart så duktig idag, så jag unnade mig lite klean. Med gott samvete dessutom!

Tis 15 feb-11

Borde egentligen sätta "sömnproblem" som tema på den här bloggen, eller "innebandy" då det är typ det enda jag har att prata om... Ni kan ju gissa vad som kommer stå här idag? Just det, om nattens sömn. Dåååååålig! Grannhelvetet som är vaken hela natten, jag vill inte va vaken med dig! Sluta stör mig, innan du får smaka på bly!

Tidig morgon, tvättdag. Kunde ju vart roligare... Ladda maskinerna och sen försöka ha mig på gymet. En kopp svart först och kanske lite frukost innan.

Mån 14 feb-11 #2

Det är tur att mitt usla humör aldrig är långvarigt. Har tjänat lite housewife-poäng idag. Plockat tvätt, bäddat rent i ormgropen, lagat lunch i micron samt sytt igen ett hål på en tröja. Förstår nu varför mina betyg i hemkunskap och syslöjd inte var så höga... Den stackarn som får mig som fru får inte va kräsen, och bör kunna laga mat!

Haft långa pratstunder som jag gillat. Kryper som i kroppen på mig nu, på ett bra sätt! Det kallas nog längtan och saknad.

Imorrn är det tvätt som gäller. Och ska då faan ha mig på gymet! På kvällen väntar innebandyträning.

En macka (en av mina specialiteter i köket), ett glas Proviva och en snus. Ska väl spendera lite tid med Harpan och Spindelharpan innan jag lägger mig. Vilka jävla skitspel det är, men satan så beroendeframkallande!

Mån 14 feb-11

En rejäl sovmorgon behövde jag idag, fast jag blitt väckt av sms och en slagborr. Hade glömt bort brännmärket på knät och vaknade till riktigt när jag slog i det. Inte direkt sugen på att kliva ur sängen idag, vill bara ligga och tryna, lyssna på musik, slumra. Låta kroppen återhämta sig. Humöret är inte heller direkt på topp, så för att skydda alla oskyldiga är det nästan bäst att jag håller mig under täcket. Fast skulle haft mig iväg på gymet, men det tar emot. Kan gott unna mig en vilodag. Nåt skulle jag vilja göra däremot, men vad? Är allmänt opepp idag.

Sön 13 feb-11 #2

Även detta Sundsvallslag fick däng. 10-4 slutade matchen, och jag tar med mig 2+0. Skönt att det börjar klaffa, både för laget och för egen del. Har lyckats lugna ner mig och ha mer tålamod. Nu är det bara den mentala biten vid frilägen jag måste jobba på, för dem bränner jag fan hela jävla tiden. Lejsamt.

Nästa helg far vi till Sundsvall för de två sista seriematcherna denna säsong. Övernattning på hotell, tacobuffé. Känns som det kan bli en bra helg, även där är det inget annat än 6 poäng som gäller.

Nu blir det fan sängläge till tisdag. Har kört slut på mig den här helgen, och det känns bra. Riktigt bra!

Sön 13 feb-11

I rapporteringen från igår står det att vi vann med 11-5. Rätt säker på att det är fel... Hur som, vann gjorde vi iaf!

Nu är det dags för match igen. Är i ett skönt gung. Alabama 3 - Woke up this morning har gått på repeat hela kvällen igår och morgonen nu. Förut har jag ju dunkat metal som en dåre innan matcher och blitt sjuuuukt taggad, och sällan har jag vart nöjd med min prestation. Så testar en annan sinnesstämning den här helgen, se om det funkar nå bättre. 14.00 på Fyrvalla är det som gäller, det har väl ingen missat.

Lör 12 feb-11 #2

Men sådärja. Skönt att komma hem till sängen efter en vinst med 12-5. Fick till 1+1 idag. Härligt att assisten börjar komma igång, synn det inte hände tidigare bara. Herrarna vann sin match mot Strömsund med 8-6. Viktigt. Och ikväll ska de tydligen ut och kalasa, UTAN oss damer, då vi har match även imorrn. Hoppas bara de kan heja lika bra fast de är bakfulla. Kl 14.00 på Fyrvalla, det som gäller även imorgon.

Lör 12 feb-11

Som vanligt sjukt svårt att somna i natt, trots det vaknade jag 2 timmar före alarmet! Så då var det bara att kliva upp och göra kaffe. Pappa var här, skulle iväg på fotbollscup i ÖP-hallen.

Nu är min power metal-playlist igång, och taggningen inför match har börjat. Känner mig inte lika överladdad som jag brukar kunna vara, och det är nog bara bra. Har inte gått så bra för mig när jag vart övertänd.

Fan vilken skit det är på tv mitt i nätterna. Cheaters till exempel, vilket jävla piss-program. Trött vart jag i alla fall...

Ok, 14.00 är det fortfarande som gäller. Då är det matchstart på Fyrvalla. Finns bara ett alternativ, och det är att komma dit och kolla! För er alltså.

Måste även dela med mig av utdrag från InnebandyZ. Angående lördagsmatchen: "Klockan 14.00 så spelar även IBF Frösön damer seriematch i trean och den spelas hemma i Fyrvallahallen, man möter ett av Sundsvalls IBF’s alla lag och inget annat än en klar hemmaseger är att tänka. Laget spelar ju i fel division och är ju överlägsna serieledare och laget har ju endast tappat två poäng hittills och inte tusan tappar man några poäng mot helgens motståndare."
Även angående söndagsmatchen: "IBF Frösön spelar åter 14.00 i Fyrvallahallen och det är åter ett S-valls IBF lag som står för motståndet men vad spelar det för roll, tre nya friska poäng och en säker serieseger för vårt IBFF."

Fre 11 feb-11 #3

Match imorrn, och här sitter jag och är irriterad. Gått och retat mig på vissa saker länge, och den här veckan har jag känt att jag börjar närma mig bristningsgränsen. Har långt tålamod när det gäller sånt här, och det tar lång tid innan det smäller, men nu är det nog inte långt borta. Kan inte lägga mig nu för jag är alldeles för irriterad. Risken finns att medans jag försöker hålla mig lugn så kan det sippra ut lite irritation på folk som inte förtjänar det. Ber om ursäkt i förväg.

Men, kl 14.00 Fyrvalla. Be there!

Fre 11 feb-11 #2

Vart ute på isen med Theres i solen. Skönt att ut och röra på sig lite. Nu blir det kompensering med godis, läsk och film.

Nyfiken på pranket Classe gjort. Han säger att det borde ha märkts nu, men jag har då inte märkt av nåt. Är jag trög, eller är det ett dåligt prank?

Fre 11 feb-11

Skulle upp 9, men det gick ju åt skogen. Så hann inget gym innan det är dags att plocka upp mamma på tåget. Synn då jag behöver träna, men lika bra då jag inte är helt 100.

Lugn fredag, då det är matchhelg. Kl 14.00 både lördag och söndag, på Fyrvalla. Så har ni inget bättre för er tycker jag ni ska komma och heja på oss!

Tors 10 feb-11 #2

Normalt älskar jag att köra bil. Inte idag. När jag for ut till byn var det ljust, men inte fan såg jag nåt ändå pga all jävla snörök! Nu på väg hem ville jag inte köra en enda meter. Kolsvart ute, slog jag på hellysena var det en vit vägg framför mig. Mötte jag en lastbil krängde bilen och jag kunde lika gärna ha blundat för inte faan såg jag vägen. Inget annat än vitt såg jag. Fy fan, jävla mardröm. Men nöjd ändå att jag tog mig till stan helskinnad, för nu jäklar bär det av på träning!

Tors 10 feb-11

Så svårt att vakna. När jag väl lyckas inser jag att vaken tillstånd är ovärt idag. Trist väder, sjuk skallebank. Meeeeen har saker att göra idag, och jag verkligen hatar att bli körd med.

Hoppas nog gymet idag, då den fysiska statusen återigen känns förjävlig. Sparar mig till innebandyn ikväll och helgen istället. Eller ja, får väl se hur det känns när jag vart vaken ett par timmar. Brukar ju kunna bli lättare då.

Lillebror fyller år idag, så ska köra ut farmor till byn, även snika en bit tårta. Ser då inte fram emot att köra i snöyra. Hoppas farmor står ut med metal, för det måste jag ha i bilen om jag ens ska kunna köra!

Ons 9 feb-11 #2

Vart iväg på ärenden, gymet och sagt hej till pappa. Nu blire innebandy ikväll. Kolla, inte spela. Men trevligt sällskap utlovas!

Dödstrött, och det är tomt. Men inte länge till!

Ons 9 feb-11

Vaknar återigen helt jävla utmattad, med en sinnessjuk skallebank. Enda jag vill göra är att somna om, men solen strålar och jag ska på gymet tänkte jag. Och ikväll blir det nog att fara iväg och kika innebandy kanske.

Även att Classe sagt att pranket han gjort mot mig kan ske idag. Så må hålla mig vaken, är ju som rätt nyfiken...

Gymet är några timmar bort i dagsplaneringen känns det som i detta läge. Vakna till liv med lite serier kanske? Och en Ipren och en kopp svart.

Tis 8 feb-11 #2

Nytränad. Gick väl hyffsat. Bockade om bladet, och det vart en förbättring. Har ju i alla år spelat med en liten skål, så vart ju tvungen att fixa en sån. Efter man tränat är det sällan man vill fara hem på en gång. Inget undantag ikväll. Spanade herrarnas träning.

Imorrn blire fan gymet. Ska göra det tråkiga, armar. Huvva. Men men, må göras.

En pizza är lunch*2+middag*2=ekonomiskt. Hälsosamt? Knappast.

Tror bestämt jag sätter guldkant på den här kvällen med ett glas rött. Det är jag värd, och kanske jag kan komma till ro lättare när det är dags att sova? Värt ett försök i varje fall!

Tis 8 feb-11

Strålande sol, sov länge men är ändå dödstrött som vanligt. Sjuk skallebank. En kopp kaffe ska väl ordna upp det!

Gotthard - Lift u up går varm. Sjukt skön låt! Underbart att köra bil med höööög asbra musik.

Träning ikväll då!

Mån 7 feb-11 #2

Tycker 45 minuter på gymet får räcka. Benen skakar i alla fall. Var lite halvklurigt att köra därifrån. Men nu har jag packat om väskan för en minisemester i byn! Pappa får laga mat åt mig, jag får kramas med Kotten och pussas med djuren. Sen sova i absolut tystnad. Åh älskade byn, vad skulle jag göra utan dig? Men är tillbaks i city redan imorrn, för då är det träning! Lycka.

Mån 7 feb-11

12 timmar, så länge fick jag sova i natt! Behövde väl det efter den här helgen...

Matat magen, blir väl gymet om en liten stund. Sen tror jag att jag gömmer mig ute i byn ett tag. Eller, i alla fall till imorrn kväll då det är träning...

Har en stor längtan efter hockey. Faktiskt. Rejält. Enormt.

Dunkar musik som en idiot. Kan inte slita mig. Edguy, Dream Evil, Firewind, Stratovarius, Nocturnal Rites. Ska dunka det i bilen nu istället!

Sön 6 feb-11 #2

Dunkar powermetal, håller på att somna. Inte av musiken. Ska ha mig på gymet imorrn, sen lutar det åt att ma fer ut te byn.

Vill kolla hockey.

Sön 6 feb-11

Legendarisk IBFF-fest återigen. Fan vad kul vi har tillsammans! Pulkaåkningen var riktigt roligt. Madrassen Halle hade med sig behövde man fan körkort för. Gick fort som faan. Varm Oboy och Minttu i backen. Tefat, stjärtlapp. Ja riktigt skoj var det! Drog vidare till bastun, och efter det hem till Halle. Pizza, dricka, trevligt folk. Vart en hel del människor. Sjukt nöjd!

Vart ut på ön ett par svängar idag. Samla ihop grejerna man lämnat efter sig. Känns som det är lite tradition efter en IBFF-fest, att leta rätt på alla sina ägodelar. Men nu är allt på plats igen. Drog en Big Mac med Halle, Malin och en till jag inte kommer ihåg vad han heter...

Bjur på bilder från gårdagen!

       

Lör 5 feb-11

Lördagen är här! Äntligen! Pulka (om vädret tillåter), bastu, läsk och IBFF.

Var rätt förvirrad när klockan ringde. Fattade inte att det var alarmet, och varför jag skulle kliva upp, visste inte vilken dag det var eller vart jag var... Men mamma fick sin skjuts till tåget i alla fall. Jag lyckades släpa mig upp. Frågan nu är ju, ska jag somna om eller börja dagen här och nu? Cirka 7 timmar till startskottet. Kan ju hinna ett gympass, men jag är inte säker på min fysiska status riktigt än... Håller mig vaken en stund till och ser om det blir nå bättre. Fan vi ska ju basta! Må ju va pumpad till dess.

Fre 4 feb-11 #3

En liten del av fröken Misbehave har återigen vaknat till liv. Fröken Misbehave har den senaste tiden varit överskuggad av fröken Lamm, som visade sig vara en ulv i fårakläder, och slår sig nu ihop med Misbehave. Djävulshornen har börjat växa ut ur min panna. Det bubblar inom mig, en kraft för stor att stå emot. En längtan efter att ge vika för djävulskapen som härjar i mitt inre. En lust så enorm att den inte går att dämpa. Känns som vad som helst kan hända. Söndagsuppdateringen kan bli intressant om fröken M och ulven i fårakläder tar över imorrn... En dynamisk duo, upplagt för galenskap. Jag kan göra mitt yttersta för att tygla dessa djävulska känslor, men det räcker bara så långt. Om ens lite.

Fre 4 feb-11 #2

Jag tyckte jag var rätt tydlig sist, vill inte leka med dig! Hitta en annan kompis. Jag är less på den här leken du vill köra om och om igen hela jävla tiden. Fatta, den är inte rolig. Alls! Så ta ditt pick och pack och dra så långt bort du kan ditt lilla as. Vill inte ha nåt mer med dig att göra. Du är bara elak nu ju. Jag som la så myche energi på att göra iordning en bra frukost, så tar du den ifrån mig! Helt oschysst. Inte alls ok. Jävla Kräkis-känsla, dra åt helvete! Tack på förhand.

Ja jag är fortfarande vaken. Inte en blund. Blir en sväng på stan med Maria kring 12-tiden. Iväg på "Apoteket" och handla för morgondagen.

Blitt attackerad med dåliga skämt nu på morgonsidan. Även att jag bara skrattar åt de sämsta skämten, älgskämten. Men jag ser två älgar framför mig, som sitter i bastun. Det är lite roligt faktiskt, fast otroligt dåligt.

Fre 4 feb-11

Efter att ha legat och vridit mig i 2,5 timme ger jag nu upp. Petar i en prilla, laddar upp med serier och satsar på att dygna! Kaffeburken, du blir nog min bästa vän idag.

Tors 3 feb-11 #3

Matchen slutade 2-3. Vi gjorde väl en hyffsad insats. Ändå bra mot ett lag som ligger i övre halvan av divisionen över oss. Kunde inte undgå att känna att det är nåt som inte stämmer i kroppen. Fortfarande. Det går nog över.

Skönt att krypa upp i sängen, bulla upp med kuddar bakom ryggen och bara vara allmänt mysig. Det är tyst, även i huvudet mitt för en gång skull. Ska passa på att njuta, för just vid detta tillfälle känner jag mig otroligt lugn och harmonisk. Kan inte komma över hur bra det känns. Att använda utropstecken känns inte lämpligt nu, för jag är alldeles för lugn. En punkt får räcka.

Tors 3 feb-11 #2

Då far man snart iväg på match. Är så sjukt laddad. Ser matchen framför mig. Finns en liten risk att jag brister ut i dans. Laddad till max, och dansar runt som en dåre hemma. Kan komma en utvisning också, beroende på vilken nivå domarna sätter. Men jag ska väl kötta som jag brukar. Nån tryckning per match brukar det i alla fall bli. Och med den här peppningen i kroppen, ja då kan det gå hur som helst. Fan vad jag älskar att spela innebandy! Det är så jävla roligt. Jag är så satans lycklig, strålar om mig! Match match match! Hoppas jag får spela nåt då... Annars lär det bli som mot JIB, att jag satsar fullt ut på att kötta när jag bara fick spela ett byte. Jag kollar för myche på hockey...

Tors 3 feb-11

Vaknar en stund efter 13. Skönt på ett sätt, då vi har match ikväll och jag blir så satans trött riktigt fort. Skönt också att jag inte har så myche dötid att fylla ut under dagen. Nackdelen är väl om jag ska lyckas somna ikväll, men det är nog inga problem skulle jag tro!

Även detta en jobbig natt. Vaknat flera gånger av smärta, av att jag frusit, av att jag drömt, av oljud. En kopp svart och en prilla nu, så blir bättre! Laddad som fan för match!

IBFF-BFK, 19.45, Fyrvalla. Du vill inte missa den här matchen.

Ons 2 feb-11 #3

Jobbigt att vara göralös. Man har ju så satans myche tid att fundera. Dövar oljuden i skallen med musik istället. Orkar inte grunna.

Peppad för match, imorrn jävlar.

Aj aj aj. En Ipren på det här så!

Ons 2 feb-11 #2

Det skriks och svärs mellan mina väggar. Har dragit igång projekt bygga-en-perfekt-innebandyklubba och det går inte som planerat... Började med att försöka förlänga grippen på en gammal, men det gick åt skogen. Förlängningen kom från en annan gammal klubba, som jag sen insåg hade perfekt flex på skaftet, så då började tog jag isär ännu en gammal klubba och satte det bladet på det perfekta skaftet. Slog märken i golvet då jag är så svag och måste vålda som kompensation... När bladet var på plats stämde inte skruvhålen, så började på att försöka göra nya. Det gick åt skogen, och nu sitter det en halvt idragen runddragen skruv i det perfekta skaftet. Det perfekta skaftet saknar griptape. Min ännu andra klubba har hyffsat bra flex, men grippen är för kort, och bladet är sprucket. Så får skaffa ny griptape och försöka smälta ihop sprickan. Även det lär gå åt skogen.
Somliga kan tycka att det enklaste vore att köpa en ny klubba, och det kan jag hålla med om. Men, pank som man är så går inte det, och så är det ju en tjusning i att göra't själv också. Bygga ihop en perfekt klubba som ingen annan har. Ta delarna från olika klubbor och sätta ihop dem till en ultimat. Bladet jag älskar på skaftet som är perfekt flex och längd, och som jag själv grippat på det sätt jag vill ha det.

Ons 2 feb-11

Idag är det möte. Idag försov jag mig inte. Idag behöver jag inte stressa.

Fy i helvete vilken dryg natt! Tog evigheter att somna, och när jag väl gjorde det så hade jag en av de sjukaste drömmarna på länge. Är inte ett dugg utvilad nu, bara äckligt trött, och obekväm på grund av drömmen. Huvva.

En kopp svart, mamma kommer snart.

Tis 1 feb-11 #3

Inget extremt illamående under träningen, och det kändes skönt. Kanske det börjar ge med sig? Körde i alla fall med en av mina uråldriga klubbor idag, en med flex 31 och som räcker till naveln. Kändes mycket bra med den! Dock är det en spricka i bladet. Bara en litten en, ska försöka laga det. Öppna verktygslådan och komma på en lösning.

Torsdag är det DM-match mot Brunflo. 19.45 ATS, för den som vill kolla.

Möte på Arbetsförmedlingen imorrn. Ska träffa nån handläggare som är särskild för byggbranschen... Lär inte fatta ett jota och sitta där som ett fån, precis som sist.

Mamma kommer in också. Datorproblem, så hon får ta min extra laptop. Ska försöka få na att strosa på stan med mig. Hatar normalt att strosa, men märkte idag att det hjälpte mig att glömma hur illa jag mådde. Så, må försöka hålla mig sysselsatt.

Tis 1 feb-11 #2

Äntligen! Tredje gången gillt. Kom hem med en del nytt idag. Jeansen jag ville ha hade de tagit bort (vart pjutt) så istället vart det jeansleggins, en större tunika till det, en oväntat partytopp, en ännu mer oväntad långklänning och en vanlig top med en grymt tjusig urringning! Ja, jag är nöjd. Även att jag träffade Anders på stan, så det var en kebab och kaffe. Riktigt trevligt sällskap.

Jaha, träning ikväll. Har inte tänkt så myche på illamåendet idag, haft annat i huvet. Men det har vart en bra dag trots den dåliga starten. Så nu jävlar ska det bli kul att fara och spela lite innebandy!

Tis 1 feb-11

9.30 piip piip (eller, "så har jag fel när jag önskar att du fanns här hos mig". Ja, jag har Rolandz som väckarsignal...). Alarm av, slocknade igen. En timme senare vaknade jag i panik, flyger ur sängen och stressar. Hinner få i mig en kopp kaffe och en snus. Är på väg ut genom dörrn, när jag inser att mötet jag stressade till är imorrn. Less över att dagen inte börjar så bra, men kommer på att då har jag tid att lyssna på musik, komma i rätt stämning. Fara in på stan och strosa om en stund när jag vaknat till liv. Även innebandy ikväll. Dagen kan bara bli bättre!
RSS 2.0